Gabó Acoustique
Pezsgő tér

2019-08-31 14:15

A Gabó Acoustique Jónás Gabriella és Horváth Albert akusztikus duójaként a R&B, Soul, Neo-Soul, Nu-Acid-Jazz világát hozza el augusztus 31-én a Pezsgő tér színpadára. A Gabó Acoustique duója 2014 nyarán jött létre azzal a céllal, hogy eddig nem hallott formában a fekete zene legjobbjait ossza meg a magyar közönséggel. A duó énekese Jónás Gabriella „Gabó”, a hip-hop közegben otthonosan mozogva együtt dolgozott az Animal Cannibals, Deego(Pilvaker), Mentha (Hősök), Pixa, vagy épp Háborgató Maszkura formációkkal és velük több mint 50 alkalommal együttműködve vált a neve ismertté. Jelenleg a Harót Balázs vezette Glamorous Company állandó tagja, és olyan neves magyar énekesek mögött is
vokálozott már, mint Csézy, Takáts Nikolas és Fedor Kyra, Szabó Ádám, Ocho Macho, vagy az 50 éves Táncdalfesztivál sztárfellépői. 
A duó másik fele Horváth Albert jazz-zongorista, akivel Gabó a közös iskolai tanulmányai során ismerkedett meg. Albert jelenleg a Zeneakadémia Jazz-tanszakának hallgatója, Oláh Kálmán tanítványaként. A duó visszatérő fellépője Budapest ismert helyeinek, de alkalmi felékéréseknek is eleget tettek már a fővárosban, vidéken vagy éppen a határon túl.

BORNEGYED magazin

– a pezsgő borélmények kedvelőinek

Programajánlók, interjúk, gasztronómiai hírek Budafok-Tétényből

Keresse az ingyenes magazint a Bornegyed pincészeteiben
és éttermeiben – vagy olvassa az online verziót itt.